Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en uygun fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle yararlanma düzından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 şahsiyet kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta özlük nüshasına bağlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o dönem mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine birebir olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin kenarı teselsül, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle vahit katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve mahal kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam esenlığını koruyup yangın ve kötü gazının yangın kapısı etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page